درمان مو - therapy, مجله آقای رنگ مو

اسید تراپی

اسید تراپی

اسید تراپی مو

همانطور که می دانید یکی از نشانه های زیبایی، داشتن موهایی سالم، براق و درخشان است. داشتن موهایی وز، خشک، آسیب دیده و شکننده برای تمامی بانوان ناخوشایند است اما نگران نباشید مراقبت از موها می تواند یکی از راه کارهای جلوگیری و درمان این عوامل باشد.

روتین مو یکی از راهکارهایی است که تمامی افراد مخصوصا کسانی که موهای بلند دارند باید داشته باشند تا موهایی سالم و درخشان را به خود هدیه کنند. اما راهکار آن چیست؟ یکی از موثرترین روش های داشتن موی سالم اسید تراپی است که اگر بصورت اصولی و درست انجام شود می تواند نقش بسزایی در سلامت موهای شما داشته باشد.

تراپی مو

تراپی مو به چه معناست؟

لازم است در مرحله اول بدانیم که به هر روش تقویت مو مانند پروتئینه مو، ویتامینه مو و … تراپی گفته می شود. تراپی ها دارای انواع مختلف مانند اولاپلکس تراپی، کراتین تراپی، پروتئین تراپی، بوتاکس تراپی و … هستند که روش انجام هر یک از آنها با یکدیگر متفاوت است. تراپی کردن موها در اصل یکی از مهم ترین کارهایی است که سلامت موهای شما را به شما باز می گرداند و انتخاب نوع تراپی بستگی به آسیب موی شما و جنس آن دارد که برای انتخاب نوع تراپی خود حتما باید از مشورت یک متخصص بهره بگیرید.

اما در کل تراپی، مواد مغذی، معدنی، ویتامین ها، نرم کننده ها و آبرسان ها را به روش دستی و درمانی وارد لایه های مو شما می کند و در ساقه مو شما رسوخ می کند و موادی که کوتیکول موی شما ار دست داده است را به آن باز می گرداند. به همین روی موی شما تقویت شده و استحکام لازم را بدست می آورد.

اسید تراپی مو چیست؟

نگران نباشید اسید تراپی برخلاف اسم وحشتناک خود یکی از بهترین روش های درمان، ترمیم و مراقبت از موی شما می باشد که به نوع خود روشی جدید در درمان و ترمیم موهای آسیب دیده است. این نوع از تراپی فواید و خواص بسیاری دارد که سلامت را به موهایی که به واسطه رنگ، دکلره با مواد شیمیایی دیگر از حالت اسیدی به حالت قلیایی تبدیل شده است را باز  می گرداند.

رنگ و دکلره PH قلیایی دارند و زمانی که شما موهایتان را رنگ یا دکلره می کنید کوتیکول های موجود در مو به واسطه مواد قلیایی از هم باز می شوند و محیطی که در یک تار مو شما بوجود می آید بستری است که در آن ملانین های موجود در کورتکس مو اکسیده می شوند و اگر بعد از رنگ و دکلره کوتیکول های مو بسته نشود و مو در حالت قلیایی رها شود موهای شما خشک، وز و شکننده می شوند. اما اگر به واسطه اسید تراپی PH موی شما پایین بیاید کوتیکول های مو بسته شده و موهای شما درخشان و شاداب می شود.

جدول مقیاس PH مو

در اینجا لازم است که بدانید PH مو و‌ پوست ما 6/5 می باشد و PH موادی که عموما برای اسید تراپی استفاده می شود بین 5/2 تا ۴ است. شامپوها و ماسک موها دارای PH اسیدی بین 2/5 تا 6/5 را دارا هستند. PH آب یا همان PH خنثی ۷ است. رنگ مو دارای PH بین ۹ تا ۱۰ است و دکلره بین ۱۰ تا ۱۱ می باشد. پس با این توضیحات می توان متوجه شد که رنگ و دکلره چگونه موی ما را از حالت اسیدی به حالت قلیایی تبدیل می کنند و از سوی دیگر می توان یافت که چگونه مو را از حالت قلیایی خارج کنیم و به حالت اسیدی ببریم.

انواع اسید تراپی؟

برای اسید تراپی روش های مختلفی وجود دارد که قابل استفاده در منزل نمی باشد و حتما باید توسط افراد متخصص صورت بگیرد که شامل موارد زیر می باشد:

  • اسید استئاریک: اسیدی چرب است که در چربی های گیاهی و حیوانی یافت می شود ظاهری شبیه موم دارد و بی رنگ و بی بو است.
  • اسید پالمیتیک: یکی از رایج ترین اسیدهای موجود برای اسید تراپی مو است و در حیوانات و گیاهان وجود دارد و بصورت روتین در بسیاری از مواد تمیز کننده، شوینده و صابون ها استفاده شده است.
  • اسید آراشیدونیک: یکی از رایج ترین آنتی اکسیدان های گیاهی است که در موادی مانند بادام زمینی، برنج، گندم، پرتقال، آووکادو، سیب و … یافت می شود و یکی از قوی ترین محافظت کننده ها در  برابر نور آفتاب است و خواص آنتی اکسیدان و ضد پیری دارد.

بهترین زمان اسید تراپی؟

بهترین زمان اسید تراپی بلافاصله بعد از کارهای شیمیایی مانند رنگ و دکلره می باشد. همانطور که قبلا ذکر شد زمانی که شما رنگ و دکلره می کنید PH موی شما قلیایی می شود و کوتیکول های موی شما باز است، در این مرحله موی شما حساس و شکننده است و دقیقا زمانی است که موی شما به اسید تراپی نیاز دارد تا مو از حالت قلیایی خارج شده و اسیدی شود و کوتیکول های موی شما بسته شود. درنتیجه بجز سلامت موهای شما که بواسطه اسید تراپی برگشته است رنگ موی شما نیز ماندگار تر می شود چرا که کوتیکول های مو بسته شده و دیگر رنگ مو از لایه خارجی موی شما خارج نمی شود. 

اسید تراپی با معجون مو دست ساز آقای رنگ مو:

پیشنهاد آقای رنگ مو به شما این است که اگر امکان انجام اسید تراپی زیر نظر یک متخصص را ندارید می توانید با معجون مو خودتان موهایتان را در منزل اسید تراپی ضعیف کنید.

معجون مو دست ساز آقای رنگ مو دارای PH 4/5  باشد که بسیار نزدیک به اسیدهای ذکر شده می باشد و از موی شما که PH  5/6 را دارد اسیدی تر است به همین دلیل شما می توانید با معجون مو یک اسید تراپی ضعیف انجام دهید.

معجون مو

چگونه با معجون مو اسید تراپی کنیم؟

اول از هر چیز شما می توانید این اسید تراپی را هر ۲ هفته یکبار یا ماهانه بصورت مراقبت در خانه خودتان انجام دهید.

پس از شستشو موهایتان در حمام مو را ۵۰٪ خشک کرده و رطوبت اضافی مو را بگیرید یعنی موی شما نباید خیلی خیس و آبدار باشد فقط مقداری رطوبت بر روی موهایتان باشد کافیست. پس از آن معجون مو را به ساقه موهایتان زده و موهایتان را با معجون ماسکه کنید و همانطور که موهایتان صاف و آغشته به معجون مو است با یک کاور پوشش دهید. ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید و بعد از آن موهایتان را بدون هیچ شوینده ای و فقط با آب خالی شستشو دهید و برای نتیجه بهتر زمانی که موهایتان ۲۰٪ نمدار است از ابریشم مو روی موهایتان استفاده کنید و از سلامت و درخشندگی موهایتان لذت ببرید.

به همین راحتی شما می توانید در منزل یک اسید تراپی ضعیف انجام دهید تا موهایتان صاف، درخشان و براق شود و همینطور سلامت از دست رفته موهایتان به آن باز گردد.

معجون مو

فواید اسید تراپی؟

به واسطه اسید تراپی موهای شما:

  • نرم و لطیف می شود.
  • شادابی به موهایتان باز می گردد.
  • ساقه موها از حالت سیگی خارج و حالت سنگین تری به خود می گیرد.
  • موها دیگر نمی شکند.
  • ترمیم و احیا کننده موهای آسیب دیده به واسطه آمینو اسیدها.
  • بسته شدن کوتیکول های مو.
  • درخشان و براقیت موها.
  • بعلت گرفته شدن وزی و خشکی مو تا حدودی صاف می شود.

عوارض اسید تراپی؟

همانطور که اشاره شد اسید تراپی یک روش درمانی برای موهای آسیب دیده است اما لازم است بدانید که اگر بیش از حد ذکر شده استفاده شود آثار مخرب دارد. اعتدال در اسید تراپی سبب نرمی، درخشانی، صافی و احیا موهای شما می شود.

عوارض و فواید اسید تراپی

در پایان مجدد ذکر این امر مهم است که برای اسید تراپی به غیر از روش استفاده از معجون مو شما باید از تخصص یک نیرو ماهر در این کار استفاده نمایید.

آرزوی همیشگی ما داشتن موهای سالم و زیبا برای شماست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *